Lliurament dels Premis Sant Andreu 2013

Imma Moraleda i Pérez Presidenta del Consell Municipal del Districte de Sant Andreu Raimond Blasi I Navarro Regidor del Districte de Sant Andreu Es complauen a convidar-vos al lliurament dels Premis Sant Andreu 2013. L’acte a tingut lloc el divendres 29 de novembre, a les set de la tarda, a l’espai Josep Bota de la Fabra i Coats, carrer Sant Adrià, 20. Novembre 2013.                                Premi Sant Andreu 2013. Al Sr. Albert Rubio per la seba llarga trayectoria dedicada  a las personas del Districte sense ànim de lucre.

President de la Associació de Andalusos del Bon Pastor.

Col·laborador en la Associació de festes del Bon pastor.

També a col·laborat en la associació Casals Gent Gran de Sant Andreu.

i col·laborador actiu portant activitats de marqueteria artística un grapat de anys en el Banc del Temps del Bon pastor.

EL Sr. Alberto,  és una persona honesta i molt senzilla, amic dels seus amics company de tothom, i  sempre se a destacat per la seva humanitat, A acudit a la crida quan se l'ha necessitat, de manera solidària, i també ha actuat desinteressadament per contribuir a sumar  La tasca i part del l'èxit com a col·laborador actiu del BDT del Bon Pastor. A participat en tot allò que se li han demanat ja estat a l'abast dels seus coneixements amb humil-tat,afecte i comprensió (taller de marqueteria artística) sense ànim de lucre. Al mateix temps a ajudat a les persones segons les necessitats de cada moment. Sempre a contribuït a conèixer millor les persones i a generat un ambient propici el qual a permet als usuar@s expressar-se de manera oberta i lliure, fomentant les relacions de grup. A Contribuït a les bases de convivència, en donar-se a conèixer i familiaritzar-se, oferint gran part del seu temps. Ja que el més important com a base o fonament del Sr. Alberto com a finalitat a sigut el formar una gran "família" afavorint la igualtat entre H i D, posant a disposició dels Usuari@s les seves millors capacitats, habilitats i aptituds, per tal de ser útil oferint un servei d'intercanvi d'acord amb les seves possibilitats. En general aquests i altres mèrits són els fonaments que li destaquen com persona la importància a l'hora de demostrar que té un projecte divulgatiu de comportament cívic i de bon veïnat. Contribuint des de els seus coneixements cap al servei de la Ciutadania existent de manera veïnal natural.